Premii importante pentru gimnastele de la Centrul Cultural Pitești!

Sport

Gimnastele de la Centrul Cultural Pitești au obținut premii importante la Campionatul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică „Regalul Gimnasticii Românești”, de la Constanța.

În perioada 8-10 iunie 2024, 31 de gimnaste de la Cercul de Gimnastică Ritmică al Centrului Cultural Pitești, sub îndrumarea antrenoarei Nicoleta Andrei, au participat la Campionatul Național de Gimnastică pentru Toți și Gimnastică Acrobatică „Regalul Gimnasticii Românești”, desfășurat la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, din Constanța. Evenimentul, la care au participat peste 500 de concurenți, a fost organizat de Federația Română de Gimnastică.

 „Este primul campionat național arbitrat sub noul cod de punctaj al Federației Internaționale de Gimnastică, la care gimnastele noastre s-au întrecut la următoarele probe: gimnastică pentru toți, unde s-au poziționat pe locul III, obținând medalia de bronz, și la secțiunea de gimnastică acrobatică, unde sportivele au participat pe trio avansați și au câștigat medalia de argint, obținând titlul de vicecampioane naționale la gimnastică acrobatică. Premiantele piteștene sunt: Maria Crișan, Teodora Piuaru și Ana Maria Coman”, spune Nicoleta Andrei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *