Doliu! Tineri ai unui ansamblu folcloric, s-au stins din viață!

Stiri

O nouă tragedie a avut loc pe șoselele din România, în urma celei din județul Constanța – Patru oameni au murit într-un accident produs în această dimineață în județul Suceava.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, anunță IPJ Suceava. O a patra persoană a decedat la spital.

În fapt, au fost preluați de echipajele medicale doi pasageri, bărbați. „Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi, a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat, pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”, potrivit comunicatului.

Tinerii implicați în accident erau membri ai ansamblului Florile Bucovinei din Rădăuți și se întorceau de la evenimentul Zilele orașului Târnăveni, unde au avut o reprezentație pe scenă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *