Făt mort în pungă, găsit de un angajat al unui hotel din Capitală!

Stiri

Angajatul unui hotel din Sectorul 5 al Capitalei a găsit, duminică dimineața, un făt decedat, într-o pungă, în timp ce făcea curățenie. Un alt angajat al hotelului a anunțat imediat Poliția, iar un echipaj de la Secția 17 s-a prezentat la locul indicat. În urma verificărilor, polițiștii au identificat și femeia care a născut fătul.

”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei”, au transmis politiștii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *