O profesoară a murit în fața colegilor ei!

Stiri

Moarte neaşteptată într-un oraş din Italia. O profesoară s-a prăbuşit din senin și a murit chiar sub ochii colegilor ei, în cancelarie. Mariangela Caldarola a spus că se simte rău în timp ce era în mașină şi se îndrepta spre unitatea de învăţământ. 

O profesoară care preda la Şcoala de Arte “De Nittis-Pascali” din Bari s-a stins din viaţă, după ce s-a prăbuşit din senin în cancelarie. Mariangela Caldarola avea 66 de ani și era profesoară de științe. Urma să se pensioneze cât de curând. Tragedia a avut loc vineri, chiar sub privirile terifiate ale colegilor săi, conform Il Messaggero

Potrivit unei reconstituiri inițiale a incidentului tragic, femeia s-a prăbușit brusc în cancelarie, vineri, în jurul orei 8, după ce s-a plâns că nu s-a simțit bine în timp ce mergea spre unitatea de învăţământ. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată. 

Colegii i-au adus un ultim omagiu profesoarei. ”Încă o pierdere, un alt coleg pleacă dintre noi. Suntem uimiți și fără cuvinte. Dragă Mariangela, ne vom aminti mereu de tine ca fiind frumoasă și dulce, mereu atentă cu toată lumea, elevi, colegi și părinți.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *