Un tânăr argeșean de 34 de ani, are nevoie de ajutorul nostru!

Stiri

Un tânăr din Curtea de Argeș, în vârstă de numai 34 de ani a fost diag oaticat cu o boală cruntă. Rudele și prietenii ne cer ajutorul pentru ca Marian să poată fi operat și să învingă cumplita maladie.

“Dragii noștri, avem nevoie de ajutorul vostru și de al prietenilor voștri pt a da șanse unei vieți!

Marian are doar 34 de ani și a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer , însă împreună cu voi ii putem reda șansa la viață și să îi aducem din nou zâmbetul pe buze. Inițial i s a pus diagnostic de cancer pulmonar stadiu IV însă la o a doua opinie în cadrul Clinicii Memorial din București în urma unor investigații mai amănunțite diagnosticul a fost de carcinom timic .
Astăzi a fost sunat de către medicul la care a fost chiar ieri și i a pus diagnosticul spunându-i ca va trebuii operat cât mai repede deoarece acest tip de tumoră crește galopant și starea lui de sănătate la momentul actual nu este una tocmai buna deoarece se lupta cu febra in fiecare zii ( in urma ultimei operații efectuate de către un alt medic) și o tuse pe care nu o mai poate controla întru-cât trebuie acționat cat mai repede chirurgical, așadar pe data de 25 septembrie Marian este programat la operatie la spitalul Memorial din București , operație care va fii efectuata de către Domnul doctor Bosingeanu Liviu Gabriel împreună cu un alt doctor strain,insă costurile sunt extreme iar timpul familiei este limitat pentru a strânge această sumă într-un timp atât de scurt!
Costul operației este de 21.000 Euro ,o sumă pe care familia lui nu o poate obține în 2 săptămâni fără ajutorul vostru!
Va voi atașa mai jos contul bancar unde puteți dona fiecare cât puteți! Va mulțumim 

Pentru fiecare ajutor puteți lua legătura cu el la numărul de telefon: 0759673102
Nr cont bancar Marian Teodorescu :
RO34 RZBR 0000 0600 2107 9530( cont lei)
RO07 RZBR 0000 0600 2107 9531(cont euro)
Revolut: @vasile9qya
RO48 BREL 0005 5369 4919 0100
Avem nevoie de cât mai multe distribuiri!”, transmit apropiații tânărului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *