Tânără judecătoare, găsită fără suflare în propria locuință!

Stiri

Tânăra magistrată a fost găsită fără suflare în propria locuință, iar acum anchetatorii iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv sinucidere.

O judecătoare de 32 de ani din Gherla a fost găsită moartă în casa ei. Alerta a fost dată de colegi, îngrijoraţi că femeia nu a ajuns la muncă. Oamenii și-au dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care tânăra nu s-a prezentat la lucru, astfel că au fost alertat polițiștii care au căutat-o pe judecătoare. A fost găsită fără suflare în propria locuință, iar acum anchetatorii iau în considerare toate scenariile posibile, inclusiv sinucidere.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a determina împrejurările în care s-a produs decesul judecătoarei, conform GherlaInfo.ro.  Judecătoarea Andrada Ştefana Pavel ar fi trebuit să se prezinte miercuri dimineaţă la serviciu, iar faptul că nu a apărut, i-a îngrijorat pe colegi, care au dat alarma. La orele amiezii a fost sesizată poliția despre faptul că tânăra judecătoare nu răspunde la telefon.

Oamenii legii au reușit să pătrundă în interiorul locuinței din oraș, unde au găsit-o pe judecătoare fără suflare. În acest caz se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 12.15, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a pătruns în locuința cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost găsită decedată în locuință. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *