Un șofer român a lovit un copil în Roma, în timp ce conducea cu 135 Km/h!

Stiri

Un român de 20 de ani a spulberat un copil pe o trecere de pietoni după ce a gonit cu 135 de km la oră pe străzile din Roma. Copilul se află în stare gravă. Tânărul român a fugit de la faţa locului şi nu ar fi avut nici măcar permis de conducere. 

În Roma  s-a produs sâmbptă un accident tragic care a umplut paginile ziarelor și știrilor de televiziune din Italia. Micul Mohamed a fost lovit de Dorinei Ananuţei, un tânăr de 20 de ani de naţionalitate română. Ceea ce face această poveste și mai șocantă este faptul că șoferul implicat nu avea permis de conducere, fapt care a reieșit abia în urma anchetei, relatează Corriere Dello Sport.

Dorinei a fost prins de poliţie de 4 ori fără carnet. După ce a fugit la 8 km distanţă şi a abandonat maşin, Dorinei s-a prezentat ieri la cazarma Carabinierilor din Frascati și, în ciuda statutului său de lipsit de antecedente penale, ar fi fost lăsat în libertate.

S-a descoperit că mașina implicată este deținută de influencerul Algero Corretini, cunoscut sub numele de 1727 Wrldstar. Acesta a susținut că a închiriat-o unei companii de închiriere pe care o promovează pe platformele de socializare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *