Bărbat de 67 de ani, și-a ucis unchiul și apoi l-a dus la preot cu un minitractor!

Stiri

Oamenii legii au dispus arestarea preventivă a unui bărbat de 67 de ani, din judeţul Vaslui, care este suspectat că şi-a ucis unchiul cu care locuia în aceeaşi curte. Șocant este faptul că individul i-a pus cadavrul bătrânului într-un sicriu și l-a transportat cu un utilaj agricol de tip minitractor până la casa preotului, cerându-i acestuia să-l îngroape.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, decesul bărbatului de 83 de ani, din localitatea/comuna Micleşti, a fost sesizat la numărul unic de urgență 112. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă, existând suspiciuni de omor.

Bărbatul în varstă de 67 de ani, din Micleşti, a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “omor”. La propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, prezumtivul autor a fost prezentat Tribunalului Vaslui, iar instanţa a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *