Trei mașini implicate într-un ACCIDENT RUTIER!

Stiri

Un accident rutier grav a avut loc, joi dimineață, între localitățile Ciuperceni și Livada, din județul Satu Mare. Cinci persoane au fost rănite după impactul dintre trei autovehicule.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de prim ajutor SMURD, însumând un număr de 12 cadre militare, precum și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Într-una dintre mașinile implicate a fost găsit încarcerat un tânăr în vârstă de 20 de ani.

„Echipajele operative au identificat la locul interventiei 3 autovehicule implicate în incident, iar într-una dintre acestea aflandu-se o persoană de sex masculin încarcerată. Pompierii militari au acționat pentru extragerea bărbatului, în stare de conștientă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale”, au precizat reprezentanții ISU Satu Mare.

Alte patru persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru investigații suplimentare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *