O ingrijitoare de creșă a agresat o fetiță de doi ani!

Stiri

Este anchetă de amploare la Botoșani după ce detalii șocante despre ororile petrecute într-o creșă din oraș au ieșit la iveală. Părinții unei fetițe de doi ani acuză o îngrijitoare că le-a bătut și trasă de păr copila.

Tot scandalul a pornit după ce o fetiță de doi ani și jumătate i-a povestit mamei că ar fi fost lovită de o angajată de la creșa unde merge. Ulterior, părinții ar fi aflat că mai mulți copii s-ar fi plâns acasă de același tratament. Așa că oamenii au sesizat și conducerea unității de învățământ, și poliția, potrivit stiri.botosani.ro.

Zilele trecute, ambele educatoare erau libere și de cei mici au avut grijă alte două angajate. Una dintre ele, infirmieră, ar fi lovit-o în timpul programului pe fetița de doi ani și jumătate. Când a ajuns acasă, copila i-a povestit mamei ce a pățit.

”Ca de fiecare dată, soția mea a întrebat copilul cum a fost la creșă și, din discuții, ea a început să povestească că o doamna îngrijitoare a tras-o de păr, a arătat cum a tras-o de păr, și a lovit-o cu palma peste cap. Am vorbit și cu alți părinți ai căror copii au povestit că doamna le-a făcut na-na la funduleț sau că i-a tras de codițe, dar niciun părinte nu a luat măsuri”, a povestit pentru StirileProTV tatăl fetiței.

A doua zi, părinții copilei au sesizat conducerea grădiniței de care aparține creșa, dar și poliția. În prezent, sunt în desfășurare trei anchete – două dintre ele demarate în urma plângerilor și a treia după ce inspectoratul școlar s-a autosesizat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *