Șofer strivit de o încărcătură de lemne în trafic!

Stiri

Suspiciuni de mușamalizare a adevărului în cazul unui accident rutier fatal petrecut în luna august 2022. Familia unui tânăr decedat în localitatea Gura Văii din județul Mehedinți acuză autoritățile de întârzieri nejustificate în desfășurarea anchetei și de refuzul de a administra toate probele care îl incriminează pe șoferul vinovat de producerea tragediei, angajat al unei persoane influente din zona.

A trecut deja 1 an de la tragicul accident rutier în care fiul nostru și-a pierdut viața și ne confruntăm cu o serie de dificultăți în decursul anchetei pentru găsirea dreptății”, spune tatăl victimei.

Tragedia a avut loc când lemnele încărcate pe o auto-platformă s-au rostogolit peste un autoturism. Tânărul Lăică se deplasa regulamentar cu autoturismul său din direcția Severin către domiciliu său. Din sens opus circula șoferul autoplatformei care a depășit viteza regulamentară pe respectivul sector de drum, a pierdut controlul volanului, autovehiculul a intrat în balans, iar lemnele ce se aflau în autoplatformă, au căzut peste autoturismul condus de tânăr. Șoferul autoutilitarei a declarat că ar fi avut o defecțiune la remorcă, însă, martorii susțin că lemnele nu au fost asigurate corespunzător. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că făptuitorul circula în baza unei dovezi cu drept de circulație, deși avea alte două dosare penale, inclusiv pentru vătămare corporală din culpă și nu ar fi trebuit să i se mai permită să conducă autovehicule pe drumurile publice întrucât prezenta un pericol real pentru siguranța celorlalți participanți la trafic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *