ȘOC! Poliția a reținut un bărbat ce a vrut să-și VIOLEZE MAMA VITREGĂ!

Stiri

Bărbat din Dolj, reţinut după ce a vrut să-şi violeze mama vitregă. Un bărbat de 37 de ani, din comuna doljeană Bârca, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la viol, a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, pe 23 august, de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi intrat în locuința vecinei sale, din comuna Bârca. Bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca și polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea. Aceştia au stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu mama sa vitregă de 57 de ani, împotriva voinței acesteia“, potrivit IPJ Dolj.

În baza probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Astăzi, persoana reţinută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *