Tragedie! Fata unui mare director a fost găsită MOARTĂ în propriul apartament!

Stiri

Fata unui fost director din Primăria Zalău a fost descoperită moartă într-un apartament situat pe strada Sfânta Vineri. Totul s-a petrecut atunci când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112, de către o femeie din municipiul Zalău cu privire la faptul că, din interiorul unui apartament al blocului unde aceasta locuiește, care aparține unei alte femei, se simte un miros de cadavru în descompunere.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii sălăjeni, împreună cu un echipaj de pompieri, unde au descoperit cadavrul unei femei de 40 de ani, din municipiul Zalău.  Cadavrul femeii nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării unei expertize medico-legale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *