ȘOC! FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBIN!

Stiri

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din județul Iași, medic veterinar, a fost înjunghiată de către concubinul ei, fiind rănită grav.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Miroslava, iar vecinii celor doi spun că relația lor era una tumultoasă, cu multe certuri, potrivit stiripesurse.ro.

Miercuri dimineanță, bărbatul s-a dus sub un copac să se spânzure, dar a fost oprit de femeie să recurgă la gestul extrem. În acel moment, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit. În cele din urmă, bărbatul s-a spânzurat, încercând, în același timp, să își dea foc.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a decedat, iar femeia se află în șoc hemoragic, necesitând intubație oro-traheală și ventilație mecanică.

„A fost trimis echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, a intervenit şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Un bărbat de 40 ani s-a spânzurat şi a fost găsit decedat. Femeia este în şoc hemoragic, a necesitat intubaţie oro-traheală şi ventilaţie mecanică. A fost transportată în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la spitalul Sfântul Spiridon”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *