DE NECREZUT! Un medic a fost acuzat că a cusut în piciorul pacientului mânerul de frână de la bicicletă!

Stiri

Un medic de la spitalul din Urlaţi este acuzat că a cusut în piciorul unui tânăr mânerul de frână de la bicicletă, apoi l-a trimis acasă. Mânerul a fost extras de un medic din Olanda, potrivit Observatorul Prahovean, scrie Hotnews. Spitalul a declanşat o cercetare internă.

Tânărul a povestit că căzut de pe bicicletă, iar când s-a ridicat a observat că era julit la o mână şi că avea două găuri în pulpa piciorului şi era plin de sânge. După ce soţia sa a sunat la 112 bărbatul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Urlaţi. Acolo a fost preluat de medicul de gardă.

„S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut şi pansat. Mi-a spus să mă duc acasă şi să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simţeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Ameţeam, nu puteam sta în picioare. A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul şi mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii şi să pun gheaţă. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat reţetă să cumpăr Nurofen şi să iau antibiotic timp de 7 zile”, a povestit pacientul, citat de Observatorul Prahovean.

Bărbatul a plecat în Olanda pe 20 iulie la abatorul unde era angajat, dar când a ajuns abia se mai putea deplasa, deoarece piciorul era foarte umflat. Angajatorul l-a trimis de urgenţă la o clinică din zonă pentru a fi consultat în vederea eliberării concediului medical. După ce l-a văzut, medicul i-a spus că are un obiect străin în picior.

„Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm. Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă”, a povestit tânărul, care a stat cu acel corp străin în picior timp de 3 săptămâni.

La solicitarea Observatorului Prahovean, conducerea Spitalului Orăşenesc Urlaţi a transmis că la nivelul unităţii sanitare a fost demarată o cercetare internă, „urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsurile legale ce se impun”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *