Situație tragică! Un băiețel de trei ani a murit după ce a fost lovit din plin de o șoferiță drogată!

Stiri

Matei, un băiețel de doar trei ani, a murit în timp ce se juca în fața casei, după ce o șoferiță drogată l-a lovit din plin, în Brăila.

Sfârșit tragic pentru un băiețel de trei ani din Brăila. Matei a fost lovit de o mașină în timp ce se juca în fața casei. Șoferița, o femeie în vârstă de 38 de ani, se afla sub influența substanțelor stupefiante în momentul accidentului.

Bunica lui Matei își plânge acum cu lacrimi amare nepotul, strângând la piept jucăria micuțului.

„Voia să-i cumpăr astăzi iepurași, la ora 9 eram programați să mă duc să îi iau doi iepurași, că el voia iepurași”, a declarat femeia, potrivit observatornews.ro.

Tragedia s-a produs sâmbătă seara, iar martorii spun că șoferița circula cu viteză foarte mare, impactul fiind unul devastator.

„El stătea aici, aici se juca și ea a urcat așa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia”, a spus bunicul copilului.

O vecină a fost martoră la accident și a povestit cum s-a întâmplat totul: „A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii”.

Medicii au încercat să-l salveze pe micuț, dar în zadar. Copilul a murit sub privirile îngrozite zle vecinilor. Șoferița ar fi rămas, speriată de ceea ce s-a întâmplat, baricadată în mașină: „Șoferița, speriată și ea, baricadată în mașină”, spune o vecină.

„Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Aceasta a fost testată şi cu aparatul drugtest, rezultatul indicând consumul unei substanţe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recolatate probe biologice la spital”, au declarat reprezentanții IPJ Brăila.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *