Poliția Locală Pitești impune sancțiuni pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor: 11 persoane amendate în cartierul Trivale

Stiri

În perioada 01.06 – 06.06.2024, polițiștii locali piteșteni din cadrul Serviciului Ordine Publică au sancționat contravențional 11 persoane care nu foloseau corespunzător platformele de colectare a deșeurilor din Trivale.

Aceste măsuri au fost luate în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonele respective, platformele fiind monitorizate permanent de polițiștii locali. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale conform HCL 283/2021, fiecare având o valoare de 800 de lei.

„Facem apel către cetățenii municipiului Pitești să dea dovadă de responsabilitate și simț civic și să arunce corect deșeurile doar în spațiile și locurile special amenajate.

Depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor nu doar că afectează aspectul estetic al orașului, dar are și consecințe grave asupra sănătății publice și a mediului înconjurător.

Continuă monitorizarea zonelor de colectare a deșeurilor și aplicarea sancțiunilor la abaterile de la normele stabilite” – transmite Primăria Pitești, într-un comunicat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *