Scandal în Pitești. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu un ciob

Stiri

În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în zona unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat ar fi suferit leziuni, în urma unei stări conflictuale cu o altă persoană.

Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bascov, ar fi provocat leziuni cu un ciob, unui alt bărbat, de 36 de ani, din Ștefănești, pe fondul unui conflict spontan, la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc.

Bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediu pentru cercetări.

Bărbatul care a suferit leziuni a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care cercetările sunt desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *