Eugen Neagoe, dat afară de la FC Argeș

Sport

Eugen Neagoe nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Clubul a anunțat în această dimineață, pe pagina de Facebook, despărțirea de tehnicianul oltean.

„Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională” – au transmis reprezentanții clubului piteștean, într-un comunicat de presă.

Potrivit Gazetei Sporturilor, Eugen Neagoe avea la FC Argeș o clauză de reziliere cifrată la 200.000 de euro și încă un an de contract cu gruparea piteșteană.

Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului, va suporta cheltuielile cu despărțirea de Neagoe. Favorit să-i ia locul pe banca formației din Trivale e Nicolae Dică (44 de ani). Totuși, odată cu plecarea antrenorului, mai sigură decât o viitoare instalare a lui Dică este, în acest moment, revenirea lui Dani Coman la Pitești, în funcția de președinte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *