Nouă bebeluşii au venit pe lume de Paşte, la maternitatea Spitalului Județean!

Stiri

În zilele de Sărbătoarea Învierii Domnului, atmosfera de la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost încărcată, nu numai de lumina Învierii, ci şi de bucurie și emoție, odată cu venirea pe lume a nouă adorabili nou-născuți. Aceștia au adus zâmbete pe fețele personalului medical și ale familiilor lor, în cele trei zile de mare sărbătoare creştină.

Echipa medicală a maternităţii s-a asigurat ca totul să decurgă, în condiții optime, pentru mame și nou-născuți. Bebeluşii au venit pe lume, prin cezariană.

În prima zi de Paşte, s-au născut trei fetiţe. Dimineaţa, la ora 5 şi 35 de minute, s-a născut prima fetiţă şi a cântărit 3050 de grame. La ora 7 şi 50 de minute, s-a născut și a doua fetiță, de 2970 de grame. Iar cea de-a treia fetiţă și-a făcut simțită prezența, la ora 9 şi 35 de minute, cântărind 3080 de grame.

Bucuria a continuat, căci, în a doua zi de Paşte, iepuraşul a adus doi băieţei. Primul băieţel, de 2770 de grame, s-a născut la ora 11 şi 40 de minute, apoi, la ora 14 şi 20 de minute, s-a născut al doilea băieţel, de 2440 de grame.

În cea de-a treia zi de Paşte, iepuraşul generos a adus patru băieţei. Astfel, primul băieţel a venit pe lume, la ora 6 şi 25 de minute, cântărind 1990 de grame. Al doilea băieţel s-a născut la ora 9 fix şi cântărea   3600   de   grame.   Al   treilea   băieţel   s-a   născut   la   ora   10   şi jumătate şi a cântărit 3400 de grame, iar al patrulea băieţel s-a născut la ora 13 şi 15 minute, având o greutate de 2550 de grame.

Fiecare copilaș aduce cu el promisiunea de speranță, fiind primit cu brațele deschise, atât în propria familie, cât şi în cadrul echipei medicale a maternităţii SJUP. Să le urăm, din tot sufletul, bun venit şi Hristos a Înviat, micuţilor și familiilor lor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *