Argeș: Bătrân de 70 de ani, omorât în bătaie de nepot

Stiri

În ziua de 2 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală, pe fondul consumului de alcool, pe raza comunei Coșești, între un bărbat de 70 de ani și un membru de familie al acestuia, tânăr de 22 de ani.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, precum și un echipaj medical, care a acordat îngrijiri bărbatului de 70 de ani.

La scurt timp a survenit decesul persoanei.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, în cauză fiind întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma loviturilor cauzatoare de moarte.

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, desfășoară activități de urmărire penală, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun, informează Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *