Monstru cu chip de om! Și-a schingiuit și ucis câinele

Stiri

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit, inițial, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de schingiuirea animalelor, fără drept, și, ulterior, ucidere, cu intenție, a animalelor, și au reținut un bărbat de 59 de ani, din Lunca Corbului.

Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., bărbatul și-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică, iar la data de 02 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care, i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinței.

Cadavrul animalului a fost ridicat și transportat la D.S.V.S.A. Argeș, în vederea efectuării unei constatări medico-legale veterinare.

La data de 04 aprilie a.c., bărbatul a fost condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș, unde a fost audiat.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi, 05 aprilie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *