Beat și drogat, s-a urcat la volan și a făcut accident

Stiri

Un bărbat de 23 de ani din Mioveni a fost reținut de polițiștii argeșeni după ce a produs un accident rutier, fiind sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din Mioveni.
În noaptea de 04 spre 05 aprilie a.c., în jurul orei 00:30, bărbatul, în timp ce conduceaun autoturism, pe strada Colibași din Mioveni, din direcția Făgetu către Mioveni, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț betonat.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a altor trei persoane, pasagere în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemnea, deoarece existau suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltare de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă, iar după administrarea probatoriului, în această dimineață, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.” – transmite Poliția Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *