MEDII MARI LA ADMITEREA ÎN LICEU

Stiri

Locurile la liceu au fost ocupate anul acesta cu medii foarte mari în Argeș. Mult mai mari în comparație cu anul trecut,m spre exemplu.  Cel mai căutat a fost Colegiul Național IC Brătianu din Pitesti  unde cea mai mică medie de admitere a 9.39, obtnuta de un elev ce a prins ultimul loc la filologie.  Tot la Bratianu, la specializarea la matematică informatică, bilingv – spre exemplu –  ultima media de intratre a fost 9,79. 

Al doilea în preferintele elevilor argeseni a fost colegiul Zinaca Golescu din Pitesti. Sai aici mediile de admitere au fost mai mari ca anul trecut, ultima fiind 9.13 la filologie si filologie – bilingv.

Medii foarte mari de admitere au fost si la Colegiul National Al Odobescu, aici ultima medie de intrare a fost 8.73, la specializarea stiintele naturii bilingv.

În ordinea ultimei medii de admitere în invatamantul liceal din arges urmeaza Liceul Teoretic Ion Barbu Pitesti 8.84, Cn Vlaicu Voda din curtea de arges  8.51 si  COLEGIUL ECONOMIC “MARIA TEIULEANU” PITEȘTI 8.35


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *