Jurnalist de renume, a încetat din viaţă!

Stiri

Doliu în televiziune. Un jurnalist de renume, considerat ca fiind unul dintre cei mai buni și mai curajoși ai generației sale, a încetat din viață. Acesta avea doar 67 de ani și lucra la o un post tv de prestigiu.

Doliu în lumea presei. Un jurnalist extrem de cunoscut, al postului de televiziune BBC, a murit. Este vorba despre George Alagiah, care a încetat din viață la vârsta de 67 de ani. El s-a alăturat echipei BBC în 1989 și a petrecut mulți ani ca unul dintre principalii corespondenți străini ai corporației înainte de a deveni prezentator.

Prezentatorul emisiunii One’s News At Six, a murit la nouă ani după ce a fost diagnosticat cu cancer. După ce a primit teribila veste a diagnosticului, George Alagiah a dus o luptă susținută împotriva cancerului. Acesta a făcut două serii de chimioterapie și mai multe operații, inclusiv una de extirpare a celei mai mari părți a ficatului.

Rezultatele au părut a fi promițătoare și în octombrie 2015, el a anunțat că tratamentul s-a încheiat. Acela a fost momentul în care s-a întors la BBC News At Six.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *