Fiul unui cunoscut milionar. căutat de poliție!

Stiri

Fiul omului de afaceri Sever Mureșan este căutat de poliție în toată lumea pentru a fi dus la închisoare. În tot acest timp, Adrien Stephane Mureșan face dezvăluiri din exil. Susține că el călătorește mult în Europa, SUA și Africa și, mai mult, le-ar fi declarat jurnaliștilor că judecătorii ”nu sunt conștienți ce înseamnă să stai trei ani la închisoare”. Bărbatul a fost condamnat după ce a urcat beat la volan, cu intenția de a se sinucide, și a distrus 12 mașini parcate. 

Adrien Stephane Mureșan, în vârstă de 33 de ani, ar trebui să ajungă după gratii pentru o faptă comisă acum doi ani. Fiul milionarului Sever Mureșan a urcat atunci la volan, deși ar fi fost beat, drogat și avea permisul suspendat, și a avariat 12 mașini. Accidentul a avut loc în municipiul Brașov, iar anchetatorii au descoperit că bărbatul ar fi avut de gând să se sinucidă. Au găsit atunci și un bilet de adio pe bancheta din spate, pentru iubita lui cu care se certase.

A fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, dar bărbatul a dispărut între timp de la domiciliul lui din București. Nu a fost găsit nici până acum și, mai mult, acesta face dezvăluiri din exil. A povestit pentru jurnaliști cum a ajuns să fie condamnat și a susținut că incidentul din Brașov s-a întâmplat pe fond de stres și oboseală. Fiul omului de afaceri Sever Mureșan critică și decizia de condamnare. El susține că în nicio țară din lume, conducerea cu permisul suspendat și cu alcoolemie nu este pedepsită cu 3 ani de închisoare cu executare.

Stephane Adrien este unul dintre fiii lui Sever Mureşan, un om de afaceri celebru în anii ’90. De altfel, și pe numele acestuia au fost întocmite mai multe dosare pentru delapidare, înșelăciune, gestiune frauduloasă și abuz în serviciu, fiind obligat să plătească daune în valoare de 100 de milioane de euro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *