Doliu! O cântăreaţă îndrăgită de mulţi s-a stins la vârsta de 56 de ani!

Generale

Cântăreața de origine irlandeză Sinead O’Connor, cunoscută pentru hitul său „Nothing Compares 2 U”, a murit la vârsta de 56 de ani, a informat miercuri Irish Times, relatează Reuters.

Artista a murit la 18 luni după decesul fiului ei, care s-a sinucis! O’Connor s-a născut într-o familie dificilă din Dublin pe 8 decembrie 1966. Mai târziu, în viața ei, a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

În ultimul ei mesaj postat pe Twitter, cântăreața a făcut public o fotografie cu fiul ei, ce a fost însoțită de un mesaj: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lampa sufletului meu”.

De asemenea, în timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”.

La o săptămână după moartea lui, și cântăreața a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă.

Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris ea atunci.

La scurt timp, Sinead O’Connor a postat un alt mesaj cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical.

Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun sasta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *