Doliu la Mioveni. S-a stins din viață un reper al orașului și al Uzinei Dacia

Generale

Veste cruntă pentru istoria Dacia. Este doliu după ce a încetat din viață un fost mare inginer al fabricii din Mioveni. Constantin Gorneanu a trecut în neființă, iar tristul eveniment a îndoliat întreaga familie a fabricii de automobile.

„A fost un om excepțional, reper pentru Uzina Dacia și orașul Mioveni. Un inginer de top în calitate, șef al celui mai important serviciu de calitate, Recepție exterioară, piese și subansamble auto! Inginer militar de rachete, singurul ofițer superior din Uzina Dacia cu această pregătire!

Gorneanu Constantin a fost primul conducător al orașului Mioveni în decembrie 89! A preluat în primele zile ale revoluției frâiele orașului riscând-și libertatea, în haină militară, caz unic în județul Argeș! Nu a pretins niciodată certificat de revoluționar, cu toate că era unul dintre cei mai îndreptățiți militanți din decembrie 89…

Un om hotărât, harnic, spiritual, charismatic, om de mare omenie! Dumnezeu să-l aibă în pază!” – a scris pe pagina sa de Facebook publicistul Nicolae Badiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *