Cleopatra Stratan s-a întors de la AMERICA EXPRESS alături de Edward Sanda! Ce experienţe au avut cei doi?

Generale

Competiția America Express a luat sfârșit, iar concurenții s-au întos înapoi în România. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost împreună pe Drumul Soarelui și au avut parte de o experiență inedită. Iată ce au declarat cei doi soți pe conturile personale de socializare despre participarea în emisiunea de la Antena 1.

Pe pagina personală de Instagram, Cleopatra Stratan a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei, unde a răspuns curiozităților despre experiența pe care a trăit-o alături de Edward Sanda.

Cântăreața a spus că a trăit o experiență unică. Au fost și momete rele, anevoioase, dar și clipe pline de fericire și amuzament „A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă”, a scris cântăreața pe InstaStory.

Pe de altă parte, soțul artistei nu a vrut să ofere prea multe informații din culisele emisiunii de la Antena 1. Artistul a decis să lase fanii în suspans până îi vor vedea în toamnă pe micile ecrane „A fost o experiență interesantă. Mai multe nu vă spun, o să vedeți când se va difuza emisiunea, dar vă mulțumesc că ați fost activi aici. Mi-a fost dor de tot, dar mă bucur că ne-am întors cu bine. A fost o experiență foarte interesantă!”, a declarat artistul pe InstaStory.

Cum a trăit Clopatra Stratan experiența alături de soțul ei. Vedeta le-a transmis fanilor că s-a distrat de minune aături de Edward și că este foarte fericită că au putut să trăiască această experiență unică împreună ,,Cea mai mișto parte din America Express a fost că am trăit experiența împreună! Noi doi ne-am distrat la maxim (o să râdeți mult cu noi). Și o să ne vedeți așa cum ne știți”, a scris ea pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *