Cât costă acum o casă în localitatea în care se filmează renumitul serial Las Fierbinți?

Generale

Aflat la o distanță de aproximativ 33 de kilometri de București, în județul Ialomița, Fierbinți – Târg este o localitate foarte vizitată în ultima perioadă. Motivul ar fi faima adusă de serialul Las Fierbinți.

Deși în serialul de la Pro TV casele sunt unele vechi, bătrânești și par ieftine, în realitate prețurile sunt foarte mari.

De exemplu, o casă bătrânească a fost scoasă la vânzare pe OLX. Proprietarul cere 30.000 de euro, prețul fiind negociabil. Aceasta se află în satul Fierbinții de Jos, casa fiind situată într-o zonă bună, centrală. Suprafața terenului total este de circa 1.450 de metri pătrați, potrivit Fanatik.ro.

Casa este una bătrânească, cu 3 camere, un hol, o bucătărie interioară, dar și una exterioară. De asemenea, casa este branșată la curent, cablu și apă curentă.

Pe același site, o altă persoană solicită suma de 35.000 de euro pentru o casă construită din cărămidă. Locuința are o suprafață totală construită de circa 200 metri pătrați și un teren de 900 metri pătrați. Casa are ieșiri la două străzi și se află într-o zonă liniștită, foarte aproape de lacul de acumulare Fierbinți.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *