ARGEȘ: A fost arestat comisarul Cristian Marangoci!

Stiri

Comisarul Cristian Marangoci, șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii DIICOT Pitești l-au prins luând mită de la un bărbat aflat în arest.

Comisarul Cristian Marangoci a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cristian Marangoci a fost reținut, vineri, 28 iulie, pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro mită şi un un cartuş de ţigări de la un bărbat aflat în arest preventiv.

Polițistul din cadrul IPJ Argeș a fost prins în flagrant primind mita de la o persoană aflată în arest preventiv și care dorea să beneficieze de suplimentarea numărului de vizite și de apeluri telefonice și pentru a primi în incinta unității de detenție pachete cu o greutate mai mare decât limita legală.

Acțiunile inculpatului au avut drept scop favorizarea persoanelor aflate în detenție cu consecința îngreunării cercetărilor în dosare instrumentate de către DIICOT.

Comisarul Ciprian Marangoci era șeful Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliției Argeș de peste 12 ani și era suspectat de mai mult timp că cerea mită de la persoane aflate în arest preventiv pentru a le permite vizite fără acordurile prealabile ale procurorilor care efectuau urmărirea penală, după cum au precizat în exclusivitate pentru „Adevărul” surse judiciare.

”Acțiunile inculpatului au avut drept scop favorizarea persoanelor aflate în detenție cu consecința îngreunării cercetărilor în dosare instrumentate de către DIICOT”, precizează procurorii DIICOT.

Aceleași surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru „Adevărul” că bărbatul care i-a dat mită comisarului Marangoci era reținut pentru trafic de persoane.

La audierile desfășurate în seara zilei de vineri 28 iulie, comisarul Ciprian Marangoci a recunoscut parțial faptele ce i se impută.

În după-amiaza zilei de sâmbătă 29 iulie, comisarul Ciprian Marangoci va fi prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Argeș, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *