Argeș: Scandal la băutură. Patru bărbați au fost implicați

Stiri

În ziua de 17 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 iunie a.c., în timp ce se aflau la un local de pe raza orașului Topoloveni, în urma unei stări conflictuale pe fondul consumului de băuturi alcoolice, patru bărbați de 29, 38, 41, 46 de ani, toți din Topoloveni, s-ar fi agresat reciproc, prin manifestările acestora tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, una dintre persoanele implicate ar fi avut asupra sa un obiect periculos. De asemenea, în urma altercației, bărbatul de 29 de ani a fost lovit de ceilalți trei cu pumnii.

La locul incidentului au intervenit polițiștii de ordine publică, care au depistat toate persoanele implicate și au aplanat starea conflictuală, iar în urma controlului corporal sumar efectuat celor în cauză, asupra bărbatului de 29 de ani a fost găsit un obiect contondent confecționat pentru lovire – box.

În ziua de 17 iunie, după administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18 iunie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive, informează IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *