Adolescent reținut de polițiștii argeșeni după ce a furat un autoturism

Stiri

În seara zilei de 07 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism, parcat pe raza municipiului Pitești. În urma cercetărilor, s-a stabilit că autovehiculul în cauză ar fi fost sustras în perioada 03-07 mai a.c. de persoane necunoscute.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind desfășurate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Autovehiculul în cauză a fost dat în atenție structurilor de poliție, iar în seara zilei de 08 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat autovehiculul în cauză, pe raza comunei Bradu, stabilind că acesta fusese condus de un minor de 17 ani, din Pitești.
Minorul a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări, din verificări reieșind că acesta este deținător de permis de conducere din categoria B1 (necorespunzătoare categoriei din care face parte autoturismul sustras), și avea dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept.
După administrarea probatoriului și parcurgerii etapelor procesuale, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite IPJ Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *