Accident pe DN 7C. Un bărbat a ajuns la spital

Stiri

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, pe DN 7C, în localitatea Valea Iașului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curte de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din Corbeni, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, pe raza comunei Valea Iașului, din direcția Corbeni către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul umed, a pătruns pe sensul opus de mers, rezultând coliziunea cu un autoturism, condus din celălalt sens de deplasare de către un bărbat de 30 de ani, din Cicănești, după care a intrat în șanț.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, informează reprezentanții Poliției Argeș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *