Un preot cunoscut ne cere ajutorul! Băiatul lui de 11 ani suferă de leucemie și este în stare gravă!

Stiri

Alexandru are 11 ani și se luptă din greu să supraviețuiască. Băiatul a fost diagnosticat cu leucemie, iar starea lui de sănătate se agravează de la o zi la alta. Are nevoie urgentă de un transfer la un spital din Italia, unde medicii i-ar oferi mai multe șanse de supraviețuire. Familia nu-și permite să acopere cheltuielile. Pentru asta tatăl lui, un preot din Buzău, cere ajutor oamenilor.

Alexandru este fiul preotului Ioan Șolea. Suferă de leucemie. Întrucât starea lui Alexandru este destul de gravă, copilul trebuie transferat urgent la spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Italia, Roma, care a acceptat să-l primească, oferindu-i mai multe şanse de supravieţuire.

Tatăl lui Alexandru cere ajutorul oamenilor.

,Binecuvântarea Domnului peste voi toți, cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni!

Sunt părintele Ioan Șolea și slujesc la parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Buzău. Împreuna cu preoteasa Anda Beatrice, avem doi copii, Alexandru și Sofia.

În activitatea duhovnicească de până acum, am participat la suferința multor oameni, care aveau nevoie de ajutor, în boli și în necazuri. Eu, în schimb, nu aveam experiența suferinței în mod nemijlocit. Acum însă, Domnul m-a cercetat cu o încercare, prin fiul nostru, Alexandru, care a fost diagnosticat acum câteva zile, cu leucemie acută limfoblastică, tip T.
Starea lui este din ce în ce mai gravă. Chiar și asa, avem mare nădejde în Acoperământul Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.
Vestea am primit-o în ajunul Praznicului Adormirii ei, ceea ce ne-a facut să nădăjduim că este și va fi cu noi în purtarea acestor suferințe.

Acum este lupta lui Alexandru, pe de o parte, ca să obțină analize suficient de de bune, pentru a fi deplasabil. Pe de altă parte, având în vedere starea lui foarte gravă, cheltuielile pe care le presupune acest demers îndelungat vor fi foarte mari, așa că facem apel la sprijinul dumneavostră, prin donații, după putere, într-unul dintre aceste conturi:

TITULAR: tatăl copilului:
SOLEA IONUT ADELIN
RON RO31BTRLRONCRT0123020901
EURO RO78BTRLEURCRT0123020901
USD RO82BTRLUSDCRT0123020901
GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901

Rugăm pe Dumnezeu să vă înmulțească darul și să vă ferească de asemenea încercări!” , este mesajul postat de preotul Ioan Șolea, pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *