Un bărbat s-a prezentat la proba practică pentru permisul de conducere băut!

Stiri

Un bărbat s-a prezentat băut la proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

“Un candidat la examenul pentru permisul de conducere a venit băut la testare!

În această dimineață, unul dintre examinatorii Serviciului Permise a cerut testarea cu alcooltestul pentru un candidat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani prezenta halenă alcoolică, iar polițistul nu l-a lăsat să urce la volan.

Candidatul a fost testat de către polițiștii Biroului Rutier Pitești și s-a confirmat faptul că a consumat băuturi alcoolice. Avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost declarat “respins” la proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Nu va răspunde contravențional pentru că nu a condus.
Felicit polițistul examinator pentru vigilența de care a dat dovadă!

De asemenea, țin să le atrag atenția tuturor candidaților că astfel de situații sunt de neiertat și că nu le vor fi trecute cu vederea, indiferent de scuzele invocate. Tânărul de astăzi a spus că a consumat alcool în ziua de ieri, dar este irelevant.

Condamn dur orice faptă, dar și tentativă, de a urca la volanul unui autoturism după consumul de alcool sau orice fel de substanțe interzise pentru că nu este în joc doar viața celui care face un astfel de gest, ci și a celorlalți participanți la trafic, indiferent că vorbim despre șoferi sau pietoni”, transmite Radu Perianu- Prefectul județului Argeș


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *