Un bărbat a intrat cu o FURCĂ într-o sală de jocuri!

Stiri

Un bărbat a fost reţinut de poliţie după ce a intrat cu o furcă într-o sală de jocuri din Haţeg şi a început să-i ameninţe pe cei prezenţi. Acelaşi bărbat sunase, cu o zi înainte, la 112, şi anunţase că este ameninţat de mai multe persoane care i-au distrus maşina, conform News.ro.

”Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Haţeg, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara, au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Petroşani, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea de obiecte periculoase. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv, în seara zilei de 28 august 2023, a intrat într-o sală de jocuri situată în oraşul Haţeg având asupra sa o furcă şi a recurs la ameninţări la adresa mai multor persoane, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cel care a sesizat Poliţia Municipiului Petroşani în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, cu privire la faptul că a fost ameninţat de mai multe persoane pe o stradă din Petroşani, ulterior fiindu-i provocate distrugeri autoturismului.

”Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, iar  în cursul zilei de mâine va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, în vederea luării măsurilor legale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg şi cei ai Poliţiei Municipiului Petroşani continuă cercetările în ambele cazuri, urmând a fi stabilite toate circumstanţele în care au fost comise faptele şi dispuse măsurile legale faţă de cei implicaţi”, a mai precizat IPJ Hunedoara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *