Tragedie! Un profesor în vârstă de 35 de ani a murit!

Stiri

Un profesor de la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru a decedat la vârsta de doar 35 de ani. Este vorba despre profesorul Toni Bîrta, care a română și franceză la această unitate de învățământ.

Anunțul cu privire la decesul tânărului profesor a fost făcut de conducerea Liceului Tehnologic ”Liviu Rebreanu” din Maieru, care a transmis un mesaj:

”Drum lin, domnule profesor! Căci moarte nu există/ Și ce numești tu moarte/ E-o viață altfel scrisă/ În sfânta firii carte” (Mihai Eminescu). De astăzi, colegul nostru, Toni Bîrta, a plecat, mult prea devreme, să predea îngerilor, operele literaturii române și franceze, pe care până acum le-a transmis sutelor de elevi din școala lui Liviu Rebreanu, cu jovialitatea, conștiinciozitatea și energia lui. În aceste clipe de adâncă tristețe, privim cu neputință la pierderea unui coleg mult iubit și apreciat, care și-a împărtășit dragostea față de copii și de limba română cu entuziasm nemăsurat. Cu regret, ne despărțim de un coleg și un prieten drag, dar amintirea lui va rămâne mereu vie în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Rămas bun, domnule profesor!”, a transmis conducerea liceului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *