Tragedie! O familie de români s-a izbit violent de un TIR!

Stiri

Un accident grav a avut loc pe autostrada Salonic-Serres, în Grecia. Un cuplu de români și-a pierdut viața în urma impactului, iar copiii celor doi se află în stare gravă.

Accident cumplit în Grecia, pe autostrada Salonic-Serres. Mașina în care se afla o familie de români s-a izbit violent de un TIR. Potrivit presei elene, doi adulți și-au pierdur viața pe loc. În mașină se aflau și doi copii de 7 și 10 ani care au fost răniți grav.

Potrivit surselor, părinții, în vârstă de 45  și 48 de ani, au murit pe loc, iar cei doi copii, în vârstă de șapte și 10 ani, sunt grav răniți, conform informațiilor furnizate de autoritățile grecești.

Mașina a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară, potrivit RThess.

Se pare că familia de români venea din Grecia și se îndrepta spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România. În mașină se aflau și cei doi minori, care au fost preluați de ambulanțe, starea lor fiind foarte gravă.

În urma accidentului, pe Autostrada Națională Salonic – Serres s-a creat o coloană uriașă.

„Ne-am întors recent din Grecia. Din păcate unii intra in depășire fara motiv. Ești în concediu alocați suficient timp. Este necesar să îți iei și pauze scurte la un anumit interval. Pretuiti-va viața!”, a scris un român pe facebook după accidentul cumplit de la Salonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *