TRAGEDIE! Nicoleta, a murit la doar 25 de ani!

Stiri

Tragedia a lovit o familie din București! Din păcate, Nicoleta Pârvu, o tânără de 25 de ani care a adus pe lume două fetițe, s-a stins din viață imediat după naștere. Partenerul de viață al femeii este în stare de șoc.

Familia și prietenii Nicoletei au rămas fără cuvinte când au aflat că ziua care ar fi trebuit să fie plină de bucurie, pentru toată lumea, s-a transformat în cel mai negru coșmar. Tatăl fetițelor nu reușește să își revină din șocul pe care l-a primit, în urmă cu numai cinci zile.

Cine era Nicoleta Pârvu, tânăra care a murit după ce a născut două fetițe

Se pare că Nicoleta nu a mai apucat să se bucure, așa cum ar fi trebuit, de minunile pe care le-a adus pe lume. Tânăra ar fi ajuns, pe data de 29 decembrie 2022, la Maternitatea Giulești din București, unde a dat naștere la două fetițe frumoase și sănătoase.

Medicii au luat decizia de a o ajuta pe Nicoleta să nască prin cezariană, însă, imediat după, aceasta a făcut un stop cardio-respirator. Personalul prezent în sala de operații a încercat să o salveze pe tânăra mămică, trimițând-o la Spitalul Universitar. Din păcate, pentru Nicoleta a fost prea târziu, dându-și ultima suflare înainte de a-și ține măcar o dată fiicele în brațe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *