TRAGEDIE! Muncitor ce curăţa o fântână, A MURIT!

Stiri

Tragedie în Buzău! În încercarea de a salva victima rămasă inconștientă, alți trei bărbați tot din localitate au fost și ei la un pas de a-și pierde viața. Nenorocirea s-a produs după ce bărbatul de 47 de ani a coborât să curețe o fântână adâncă de 15 metri. Victima a coborât pe fundul puțului o motopompă pe benzină, în încercarea de a goli toată apa. La un moment dat, bărbatul coborât pe fundul puțului a leșinat din cauza gazelor emanate de motopompă. Imediat, trei bărbați au încercat să îl salveze, însă doi au leșinat imediat.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială echipata cu modul SMURD de terapie intensiva mobilă și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Prahova dar și două autospeciale de stingere, doua ambulante SMURD și o autospecială dotata cu container MULTIRISC din cadrul ISU Buzău, fiind prezente la fața locului și doua ambulante SAJ Buzău, scrie reporterbuzoian.ro.

Din nefericire pentru bărbatul de 47 de ani care s-a intoxicat primul cu monoxid de carbon, medicii nu au mai putut face nimic. Alți doi bărbați au fost transportați la Spitalul Județean din Buzău, iar pentru altul aflat într-o stare mai gravă a fost solicitat un elicopter SMURD, fiind dus de urgență la Spitalul Floreasca din București.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *