Tragedie în lumea fotbalului! Un cunoscut fundaș a fost împușcat pe stradă!

Sport Stiri

Un cunoscut fundaș, asasinat pe stradă! Lumea fotbalului din America Latină este în doliu după tragedia care l-a lovit pe un tânăr jucător de fotbal la vârsta de 26 de ani.

Fundaș asasinat pe stradă în America Latină! Este vorba despre Gilberto Hernandez Bultron, un fost adversar al lui Messi și Di Maria. Fundașul a fost împușcat în plină stradă la vârsta de 26 de ani. Acesta a evoluat pentru echipa de fotbal Independiente și pentru echipa selecționatei Panama.

Crima s-a petrecut pe stradă, acesta a fost împușcat, după care cei doi indivizi care l-au atacat au reușit să fugă cu taxiul cu care sosiseră la fața locului. Gilberto Hernandez a decedat ulterior, la spital.

Atacul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în centrul orașului Colon din Panama. Fotbalistul se afla acolo împreună cu șase prieteni. Din păcate, gloanțele i-au lovit și pe aceștia, însă doar fotbalistul a decedat în urma atacului.

Deși poliția a deschis o anchetă în acest caz, nimeni nu cunoaște până în acest moment cauzele crimei. Se crede că jucătorul a fost victima unor criminali profesioniști.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *