TIMP CUMPLIT PENTRU O ROMÂNCĂ ÎN TURCIA!

Stiri

O româncă a trecut prin clipe de coșmar în vacanța din Turcia, după ce a ajuns cu fiica sa la spital.

Nu este un scenariu de film de groază, ci una din multele realități cu care o familie de români s-a confruntat în Antalya. Conform mărturiilor date de româncă, totul a început după ce, atât ea, cât și fiica sa au avut inflamații puternice la nivelul amigdalelor.

Convinsă că asigurarea medicală făcută înainte de plecarea din România îi va fi de ajutor, femeia povestește că s-a prezentat cu fiica la cabinetul medical din resortul unde era cazată.

Consultul a fost contra-cost, iar concluzia finală era că este nevoie de a merge la spital. Medicii de la spitalul ANATOLIA HOSPITAL i-au declarat că serviciile medicale de care aveau nevoie vor trebui plătite integral, motivul fiind că asigurarea medicală nu este acceptată pentru decontarea directă a plății.

Conform relatărilor româncei, din momentul în care a ajuns la spital cu fiica sa, aceasta a încercat să le explice medicilor că are asigurare medicală, iar compania asigurătoare a încercat, la rândul ei, să convingă spitalul să accepte decontarea directă a plății serviciilor medicale.

Se pare că cei de la spitalul ANATOLIA HOSPITAL nu au putut fi înduplecați, iar ca și costuri, mai spune femeia, acestea se ridicau la 455 de euro consultația pentru adult și 355 de euro consultația pentru fată.

După plata serviciilor, deci un total de 810 euro, medicii au ajuns la concluzia că este nevoie de analize amănunțite pentru ambele persoane și o internare de cel puțin 6 ore pentru tratament pefuzabil și tratament antibiotic. Situația plăților se va repeta și de această dată, povestește românca, numai că prețurile erau altele, și anume 2400 de euro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *