Ștefania, o fetiță de șapte anișori, are nevoie de ajutor!

Stiri

La numai 7 anișori, Ștefania a fost aruncată într-o luptă grea și complicată. Aceasta a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier. Micuța duce o luptă grea, complicată și are nevoie de noi pentru a zâmbi din nou. O putem face pe Ștefania să zâmbească dacă îi vom fi alături. Fetița trebuie să ajungă de urgență la un spital din Turcia.
“Dorim sa o ajutam pe Stefania, o fetita de 7 ani care pana acum cateva luni era un copil normal si jucaus.
In urma unor episoade de stare de rau, oboseala si voma in urma carora a mers la spital, a fost diagnosticata cu tumoare cerebrala talamica dreapta, tumora creier supratentorial cu evolutie imprevizibila si necunoscuta.
Acum Stefania urmeaza tratament si chimioterapie. Toate acestea necesita foarte multi bani, mai mult de atat, pentru a avea o sansa, ea trebuie sa mearga de urgenta in Turcia la o clinica pentru investigatii suplimentare si tratament.
Oricine o poate ajuta pe Stefania o poate face prin donatie in conturile de mai jos, mesaj direct, vanzarea de diferite obiecte in urma carora banii sa ajunga la ea sau la nr de telefon : 0744493233 Voiculescu Sebastian, tatal Stefaniei.
Cont in lei : RO37BTRLRONCRT0CE6734602″, transmit apropiații.

Cont in euro :
RO11BTRLEURCRT0CE6734601
Ambele pe numele tatalui Voiculescu Sebastian.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *