ȘOC! Un tânăr beat, drogat și fără permis a provocat un ACCIDENT RUTIER!

Stiri

Un tânăr a fost reținut de polițiștii din Ilfov după ce a făcut accident cu o mașină furată. Șoferul a fugit de la locul accidentului pentru că era beat, drogat și nu avea permis de conducere.

Polițiștii ilfoveni au fost alertați luni noaptea, printr-un apel la 112, cu privire la un accident petrecut în comuna Dascălu, lângă Otopeni, unde un autoturism a intrat în gardul unui imobil. Oamenii legii au găsit mașina, dar nu și pe șofer, care fugise de la locul accidentului. Acesta a fost depistat pe o stradă din comună. Este vorba de un tânăr de 22 de ani. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere și că ar fi furat autoturismul de la prietenul său.

La testare, alcooltestul a indicat 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar drugtestul a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul respectiv. Parchetul a dispus apoi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii au deschis dosar penal. Tânărul e cercetat pentru furt în scop de folosință, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive și distrugere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *