ȘOC! Un copil de 10 ani a intrat în comă după ce i s-a făcut rău la școală!

Stiri

Situație dramatică la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Acolo unde un copil, în vârstă de zece ani, din municipiul Satu Mare, este în comă indusă pe Secția de Terapie Intensivă. Și asta după ce micuțului i s-a făcut rău aparent la ora de Educație Fizică. După câteva zile, elevul a intrat în stop cardiorespirator în timp ce se afla acasă, dar este în stare comatoasă în prezent. Părinții cer acum să se facă dreptate.

Conform informațiilor PresaSM, joi, în cursul săptămânii trecute, elevului i s-ar fi făcut rău aparent la ora de Educație Fizică. Și-ar fi revenit ulterior, dar în cursul zilei de sâmbătă a intrat în stop cardiorespirator în apartamentul unde locuiește cu părinții lui, din Cartierul Micro 16, în municipiul Satu Mare.

Din fericire, mama micuțului a fost lângă el până au ajuns specialiștii Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare copilașul. Acesta a fost preluat și dus la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Din păcate, starea minorului s-a înrăutățit, iar acum se află în comă indusă pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *