ȘOC! ȘAPTE OAMENI AU MURIT ÎNTR-UN AUTOBUZ!

Stiri

Peste 40 de fani ai clubului de fotbal Corinthians, din Sao Paulo, erau la bord. Autoritățile au constatat că autocarul nu avea autorizație pentru a transporta pasageri între state, relatează presa internațională.

Vehiculul s-a răsturnat pe o porţiune de autostradă în pantă în apropiere de Belo Horizonte, în statul Minas Gerais, după ce frânele vehiculului au cedat.

Principalele cluburi de fotbal din Brazilia, dar şi Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) şi preşedintele Luiz Inacio Lula da Silva au transmis condoleanţe familiilor şi prietenilor victimelor.

„Au murit şapte oameni şi 27 de persoane au fost transportate” la spitale din regiune, a declarat presei locotenentul Fernando Frois, de la Brigada de pompieri din statul Minas Gerais. El nu a precizat care este starea răniţilor.

Agenţia Naţională de Transport Terestru (ANTT) a declarat că autobuzul nu corespundea standardelor în vigoare.

„Nu era înregistrat sau autorizat să transporte pasageri între state”, a precizat ANTT într-un comunicat, potrivit presei internaționale.

Potrivit mărturiilor pasagerilor, şoferul a strigat că a rămas fără frâne cu puţin timp înainte de a pierde controlul autobuzului. În vehicul se aflau peste 40 de fani ai echipei Corinthians. Aceştia se întorceau de la Belo Horizonte, unde veniseră cu o zi înainte pentru a-şi susţine echipa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *