ȘOC! Femeie ce își plimba animalul de companie, ATACATĂ de șacal!

Stiri

Atacul a avut loc duminică, 13 august 2023, după-amiază, în parcul Mihai Eminescu din municipiul Arad, la câțiva metri de primărie.

O femeie care își plimba duminică animalul de companie, un bichon, este prima pe lista lor de atac. Femeia și cățelul erau așezați pe bancă în momentul atacului. Aceasta a crezut că un câine a mușcat-o, abia după și-a dat seama că era șacal, scrie Adevarul.ro.

„Duminică, 13 august, în jurul orei 17.30, eram împreună cu cățelușa mea aflată în lesă pe o bancă, în Parcul Eminescu. În partea stângă veneau doi bărbați cu un cățel, deodată am observat că în diagolană din spatele lor vine un câine, am crezut că este câinele lor, dar m-am înșelat, s-a repezit asupra cățelului, bărbații au reușit să se descotorisească de atacator, iar câinele agresiv a zărit-o pe cățelușa mea și a atacat-o. A tras cu dinții de ea, a ridicat-o și încercând să o apăr m-a prins de mână nevrând să îmi dea drumul. Bărbații mi-au sărit în ajutor lovindu-l de nenumărate ori pe acel câine, care nu a lătrat. După acest eveniment i-am întrebat ce câine e ăsta. La întoarcerea de la UPU și Infecționase mi-am dat seama că atacatorul a fost un șacal, și-a căutat prada la o oră neobișnuită”, mărturisește femeia.

Oamenilor le-a atras atenția urechile foarte lungi și ascuțite, botul alungit, spatele închis la culoare și dungat, dar și agresivitatea animalului.

De luni de zile arădenii fac sesizări că este plin de animale sălbatice în parcuri unde sunt și copii, însă nu s-a luat nicio măsură. „Am sunat și la Poliția Locală, deoarece am văzut de nenumărate ori în Micălaca vulpi, însă nu a venit nimeni după ele”, spune un arădean.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *