ŞOC! BĂRBAT SFÂŞIAT ŞI UCIS DE URS!

Stiri

Imagini de coşmar la marginea unei comune din Harghita. Bucăţi din trupul unui tânăr au fost găsite de localnici. Oamenii cred că victima a fost ucisă de un urs chiar în curtea casei. Poliţiştii au început ancheta ca să afle ce s-a întâmplat.

Victima este un bărbat de 37 de ani, care venise la casa de vacanţă pe care o avea într-o zonă de munte, în comuna Mugeni, nu departe de Odorheiu Secuiesc. Avea de gând să o renoveze.

Vecinii s-au mirat când nu l-au mai văzut câteva zile, dar au crezut că a plecat să cumpere materiale de construcţie. S-au îngrijorat după ce au trecut două săptămâni şi nu a mai revenit. Apoi, bucăţi din corpul său au fost decoperite, iar preşedintele Consiliului Judeţean Harghita a lansat ipoteza că ar fi fost sfâşiat şi ucis de un urs.

Politicianul cere Ministerului Mediulu aviz să relocheze animalul şi chiar să îl împuşte dacă va fi nevoie. Ecologiştii spun, însă, că este nevoie de confirmarea poliţiei că tânărul a fost omorât de un urs, înainte să dea ordinul de anihilare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *