ȘOC! ACCIDENT GRAV! Femeie de 80 de ani ÎNCARCERATĂ!

Stiri

Pompierii Punctului de Lucru Luduș au intervenit vineri dimineața, 29 septembrie, în localitatea Roșiori, comuna Sânger, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, în colaborare cu SVSU Luduș, la un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism cu patru ocupanți, răsturnat în afara părții carosabile.

”La fața locului a fost alocat de asemenea un echipaj medical SAJ și elicopterul SMURD.

Dintre persoanele implicate, trei dintre acestea s-au autoevacuat și nu au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului, iar pentru a patra persoană, o femeie în vârstă de 80 de ani, s-au executat manevre de descarcerare, aceasta fiind conștientă și cooperantă, preluată de echipajele medicale prezente la fața locului.

Femeia în vârstă de 80 de ani, cod roșu medical, suferind multiple traumatisme, a fost preluată de elicopterul SMURD și va fi transportată la UPU Târgu Mureș, iar o altă persoană implicată, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului va fi transportată la spital de către ambulanța SMURD B2”. ISU Mureş


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *